Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Een Wereld van Golfvariatie bij BurgGolf

Bij BurgGolf kunt u genieten van een ongeëvenaarde golfervaring. Met 6 prachtige banen verspreid over Nederland, bieden wij een overvloed aan uitdagingen voor golfers van elk niveau. Of u nu een gepassioneerde golfliefhebber bent of net begint, bij BurgGolf vindt u altijd de perfecte golfbaan om uw spel te verbeteren en te genieten van eindeloze golfvariatie.

Ontdek de Voordelen van de BurgGolf 20 Rondenkaart

Als frequente speler op één of meerdere BurgGolf golfbanen, is de BurgGolf 20 Rondenkaart absoluut iets voor u. Met deze kaart kunt u genieten van golfen tegen een extra scherp geprijsd greenfee tarief. U kunt uw rondes van maandag tot en met zondag spelen, ongeacht het tijdstip (Peak, Popular of Peaceful). De 20 Rondenkaart biedt u flexibiliteit, vrijheid en onbeperkte golfrondes.

De Voordelen van de BurgGolf 20 Rondenkaart

  • Toegang tot Alle BurgGolf Locaties: Met de BurgGolf 20 Rondenkaart heeft u speelrecht op alle prachtige golfbanen van BurgGolf. Of u nu een favoriete locatie heeft of graag nieuwe uitdagingen wilt ontdekken, de keuze is aan u. Laat u betoveren door het adembenemende landschap en de unieke kenmerken van elke baan.
  • Flexibele Speeltijden en Mogelijkheden: De rondenkaart biedt u 20 rondes van 9 holes golf voor slechts € 460,-. Bovendien kunt u de kaart ook gebruiken voor halve (0,5) rondes op de Par-3 banen van De Berendonck, De Purmer en De Haverleij. U heeft de vrijheid om te spelen op alle dagen, ongeacht het tijdstip, en u kunt uw rondes eenvoudig reserveren tot 14 dagen vooruit via uw Mijn.BurgGolf account.
  • Gemak en Beheer: Met de BurgGolf 20 Rondenkaart ontvangt u een QR-code die u kunt bewaren in uw Mijn.BurgGolf account of uw eigen e-mailbox. Hierdoor heeft u altijd eenvoudig toegang tot uw rondenkaart. Het beheren en reserveren van uw speeltijden is nog nooit zo makkelijk geweest.
  • Vrij Overdraagbaar en Niet Persoonsgebonden: De BurgGolf 20 Rondenkaart is vrij overdraagbaar, wat betekent dat u deze kunt delen met uw gezin, vrienden of collega’s. Het is een perfect cadeau voor een enthousiaste golfer in uw leven.
  • Deelname aan Wedstrijden en Activiteiten: Als houder van de BurgGolf 20 Rondenkaart heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (nationale) club- en commissiewedstrijden/activiteiten waar greenfee gasten welkom zijn. Dit biedt u de kans om uw vaardigheden te testen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe golfvrienden te ontmoeten.

Verrijk Uw Golfervaring met de BurgGolf 20 Rondenkaart

Maximaliseer uw golfervaring met de BurgGolf 20 Rondenkaart. Profiteer van de flexibiliteit, vrijheid en besparingen op de greenfees. Ontdek de diversiteit van BurgGolf en geniet van eindeloos golfplezier met de BurgGolf 20 Rondenkaart. Bezoek de receptie op een van onze BurgGolf locaties om uw Rondenkaart aan te schaffen en ervaar golf op een geheel nieuw niveau! Neem vandaag nog contact met ons op om uw ultieme golfervaring te beginnen!

 

 

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.