Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfen bij BurgGolf: Een Wereld van Golfvariatie

BurgGolf biedt golfers een uitgebreid scala aan uitdagende golfbanen verspreid over 6 prachtige locaties in Nederland. Of u nu een ervaren golfer bent of net begint met golfen, bij BurgGolf vindt u de perfecte omgeving om uw spel te verbeteren. Met de garantie van altijd beschikbaarheid, kunt u naar hartenlust spelen en genieten van eindeloze golfvariatie.

Ontdek de BurgGolf Rondenkaart: Speel Meer en Bespaar Meer

Als u regelmatig speelt op één of meerdere BurgGolf golfbanen, dan is de BurgGolf Rondenkaart een interessante optie voor u. Met deze kaart kunt u altijd tegen een extra scherp geprijsd greenfee tarief spelen. Het biedt u de vrijheid om te golfen op elk gewenst moment, van maandag tot en met zondag, tijdens zowel de Peak-, Popular- als Peaceful-tijdstippen.

De Voordelen van de BurgGolf Rondenkaart

  • Flexibiliteit en Gemak: De BurgGolf Rondenkaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte, waardoor u voldoende tijd heeft om uw rondes te spelen. Bovendien is de kaart vrij overdraagbaar en niet persoonsgebonden, zodat u deze kunt delen met uw gezin of cadeau kunt geven aan een enthousiaste golfer.
  • Toegang tot Alle Banen: Met de BurgGolf Rondenkaart heeft u speelrecht op alle banen van BurgGolf. Of u nu de voorkeur geeft aan een bepaalde locatie of wilt genieten van golfen op verschillende banen, de keuze is aan u. Ontdek het prachtige landschap en de unieke uitdagingen van elke baan.
  • Onbeperkte Golfervaring: De rondenkaart biedt u 10 rondes van 9 holes golf voor slechts € 260,-. Hiermee kunt u uw golfvaardigheden blijven verbeteren en genieten van uw favoriete sport zonder beperkingen. Bovendien kunt u de BurgGolf Rondenkaart ook gebruiken voor halve (0,5) rondes op de Par-3 banen.
  • Eenvoudige Reservering en Beheer: Met een QR-code die wordt verstrekt via uw Mijn.BurgGolf account en per e-mail, heeft u altijd toegang tot uw rondenkaart. Het reserveren van uw speeltijden kan eenvoudig tot 14 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf, waardoor u uw golfervaring naadloos kunt plannen.
  • Deelname aan Wedstrijden en Activiteiten: Als houder van een BurgGolf Rondenkaart heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan (nationale) club- en commissiewedstrijden/activiteiten waar greenfee gasten welkom zijn. Dit biedt u de kans om uw vaardigheden te testen en nieuwe golfvrienden te ontmoeten.

Verrijk Uw Golfervaring met de BurgGolf Rondenkaart

Met de BurgGolf Rondenkaart haalt u het maximale uit uw golfervaring. Profiteer van het ruime aanbod aan golfbanen, de flexibiliteit in speeltijden en de besparingen op de greenfees. Ontdek de wereld van golfvariatie bij BurgGolf en geniet van eindeloos golfplezier met uw BurgGolf Rondenkaart. Bezoek vandaag nog de receptie op één van de BurgGolf locaties om uw Rondenkaart aan te schaffen en stap in een nieuwe dimensie van golfen!

 

 

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.