Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Westerpark Toptracer Range
Zoetermeer

‘Ontdek de perfecte combinatie van golfplezier en gezelligheid bij de BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer!’

Welkom bij de BurgGolf Westerpark Toptracer Range, waar plezier en gezelligheid samenkomen! Hier kunt u genieten van een unieke en interactieve golfervaring met behulp van het innovatieve Toptracer-systeem. Onze driving range is uitgerust met 31 afslagplaatsen en PowerTee Technology, waardoor u op elk moment van de dag kunt genieten van een leuke en sportieve activiteit. Of u nu alleen komt trainen of met vrienden en familie een avondje uit gaat, wij bieden voor elk wat wils.

 

Toptracer Range voor (bedrijfs)evenementen

Onze Toptracer Range is ook een geweldige locatie voor evenementen en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, teambuilding, verjaardagsfeestjes of vrijgezellenfeesten. Onze VIP-Party Bays zijn de perfecte plek voor uw luxe golfclinic of family-event. Geniet van hapjes en drankjes geserveerd vanuit ons Toptracer Café terwijl u geniet van de gezellige en sportieve sfeer. Reserveren is wenselijk i.v.m. het voorkomen van teleurstellingen, maar niet verplicht.

Toptracer Range voor alle niveaus

Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers. Of u nu een ervaren single HCP-golfer bent of voor het eerst kennismaakt met golf, u kunt genieten van de interactieve trainingen en spellen die Toptracer te bieden heeft. Verbeter uw techniek met behulp van de statistieken en vergelijk uw prestaties met andere spelers over de hele wereld. U kunt zelfs virtuele 18-holes banen spelen!

Toptracer is er ook voor kinderen!

Bent u op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor uw kinderen? Kom dan naar de BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer en ontdek de mogelijkheden van Toptracer! Toptracer is niet alleen geschikt voor ervaren golfers, maar ook voor kinderen die kennis willen maken met de golfsport. Naast de events op de Toptracer Range bieden wij ook speciale kinderfeestjes aan. Laat uw kinderen genieten van een gezellige en sportieve middag met vriendjes en vriendinnetjes op onze Toptracer Range en maak er een onvergetelijke dag van!

Welkom op de BurgGolf Westerpark Toptracer Range en laat het plezier beginnen!

 

Download de Toptracer Range App voor de beste ervaring!

• Zie precies hoe ver u slaat met welke club
• Krijg persoonlijke statistieken en volg uw vooruitgang
• Vergelijk je resultaten met alle andere Toptracer Range gebruikers in de wereld
• Download de Toptracer Range app voor Android of IOS

Uiteraard staat ons BurgGolf Toptracer team altijd voor u klaar voor vragen, het huren van clubs en uitleg over de spelmogelijkheden.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfs- of teamuitje?

Ons Event Team staat klaar om met u mee te denken en uw wensen te bespreken. Of u nu op zoek bent naar een gezellige golfclinic of een complete virtuele golfcompetitie, wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via 079-320313 of stuur een e-mail naar events.zoetermeer@burggolf.nl. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw evenement tot een succes te maken!

Openingstijden Toptracer Range

Maandag: 10:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Woensdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Donderdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur – 18:00 uur
Zondag:
09:00 uur – 18:00 uur