Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

U vindt hier het antwoord op de meest gestelde vragen aan de ledenadministratie. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met het BurgGolf Service Center. Wij helpen u graag verder!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal georganiseerd voor clubleden? Dan is het wel noodzakelijk om BurgGolf Clublid te zijn.

U schrijft zich altijd in voor 12 maanden, een periode korter dan 12 maanden is niet mogelijk.

Ja dat kan, uw BurgGolf Clublidmaatschap en/of speelrecht is op alle locaties geldig. Uw homecourse is de BurgGolf locatie waar u voor kiest bij inschrijving.

Ja, na 12 maanden loopt een BurgGolf Clublidmaatschap door met wederom 12 maanden. Na de eerste 12 maanden kunt u wel gebruik maken van de Wet van Dam. De opzegtermijn is dan 1 maand.

U dient schriftelijk of per mail een opzegging door te geven aan de verantwoordelijke baanmanager.

Ga naar mijn.burggolf.nl en log in met uw inloggegevens. Hier kunt u gemakkelijk zelf uw contactgegevens wijzigen.

Bij de Go Clublidmaatschappen is het niet mogelijk om in termijnen te betalen. Bij de overige BurgGolf Clublidmaatschappen is dit wel mogelijk. U kunt bij inschrijving dan kiezen voor automatische incasso via uw IBAN rekening nummer. Wij schrijven dan automatische elke eerste van de maand het verschuldigde bedrag af van uw rekening. Mocht u hier verder nog vragen over hebben kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl

Met ingang van 1 januari 2022 is het beleid bij BurgGolf gewijzigd en worden betalingen van lidmaatschappen bij de receptie niet langer geaccepteerd.