Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Zaandam kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf De Purmer, Purmerend (22km), BurgGolf Westerpark, Zoetermeer (67km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (109km)

Heerlijk golfen in Zaandam

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Zaandam.

Zaandam: de stad gelegen aan rivier de Zaan, niet ver van Amsterdam en golfbaan Purmerend. Bekend om haar Zaanse Schans en de jaarlijkse Dam tot Dam hardloopwedstrijd. Zaandam noemt u in één adem met sport. Een prachtige bestemming om te combineren met een heerlijke, ontspannen ronde golf.

De ene dag cultuur, de andere dag sport. De keuze is aan u. Struin langs de Zaan langs de prachtige molens die de Zaanse schans u te bieden heeft. Het karakteristieke landschap met bijpassende huizen, ook dit specifieke landschap treft u aan op de golfbaan in Purmerend. Voor uw verblijf hoeft u niet lang te zoeken, want wie wil er nu niet in een Zaans huisje overnachten? Inntel Hotel biedt een prachtig verblijf in een uniek gebouw (70 gestapelde Zaanse huisjes). Deze overnachting is ook goed te combineren met een fietstocht door de Beemster of een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar.

Golfbaan Zaandam

In de directe omgeving van Zaandam treft u verschillende golfbanen, waaronder die van BurgGolf. De baan, gelegen in de Purmerpolder, aan de hand van Tom McAuley en Bruno Steensels ligt er alweer sinds 2001. De baan in Purmerend kenmerkt zich zoals het polderlandschap zich voordoet, open met veel water. De ruimschoots aanwezige bunkerpartijen maken het spel uitdagend en de invloed van de weersomstandigheden kan het spel aanzienlijk moeilijker maken.

Golf in de buurt van Zaandam

Golf is populair, helemaal in Coronatijd. Waar verschillende contactsporten verboden werden, bleek golf een prima alternatief. Het aanbod onder de rook van Amsterdam is groot. Hierdoor bestond voor iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport, zo ook op BurgGolf de Purmer. Van jong tot oud, voor vele was het mogelijk om naast een kennismaking te starten met de basisbeginselen van golf, wat uiteindelijk zal leiden tot een nieuwe generatie golfers, vaak vrije golfers. Wist u dat u bij BurgGolf Purmerend ook als gastgolfer terecht kunt? Het boeken van een teetime of starttijd is heel makkelijk en verloopt via een online module.

Golfclub Zaandam

Ook het verenigingsleven is groot in Zaandam, sporten als voetbal, tennis en hockey zijn te vinden in deze stad. Hier blijft het sportaanbod niet bij, een golfclub in de buurt van Zaandam vind u al in BurgGolf de Purmer. De volwaardig 18-holes golfbaan alwaar verschillende clubactiviteiten worden georganiseerd, zowel recreatief als prestatief.

Voordelen van een BurgGolf baan

BurgGolf is er voor iedereen, met zes vestigingen gelegen in Nederland is er een ruim aanbod in golf. Wanneer u lid bent van BurgGolf is het voordeel dat u kunt spelen op een van de zes golfbanen, genoeg variatie en uitdaging. Maar ook als vrije golfer bent u welkom om een ronde golf te spelen en als vrije golfer kunt u eenvoudig lid worden van de LoyalTee Club. Een virtuele golfclub waar u eenvoudig uw handicap kan registreren en de voordelen ervaart van BurgGolf, waaronder korting op de greenfee.

Maak kennis met BurgGolf

Zoekt u een nieuwe uitdaging of wil u de bestaande uitdaging voortzetten op één van de banen die BurgGolf rijk is, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons. Wij zien uit naar uw komst!