Golfhotel Amsterdam - Purmerend

Golfhotel Amsterdam, logeren in het groen!

Voor de echte golfliefhebber is er natuurlijk niets mooiers dan zo vanuit uw hotelkamer de baan op te kunnen lopen. Kom genieten van onze golfarrangementen. Ook zonder golfuitrusting bent u van harte welkom in ons hotel. Onze 88 kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen met uitzicht op de prachtige golfbaan De Purmer. Heerlijk uitrusten, midden in de natuur, dat is BurgGolf Hotel Amsterdam – Purmerend

En Golfhotel Amsterdam – Purmerend is ook een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes met de auto, openbaar vervoer of maak gebruik van ons fietsarrangement. In de gemeente Waterland, 20 minuten van Amsterdam ziet u Noord-Holland op z’n mooist. De stadjes zoals Monnickendam, Edam, Volendam en Marken zijn echte aanraders. Ook de openluchtmusea, zoals de Zaanse Schans en het Zuiderzee museum, zijn stuk voor stuk de moeite waard.

Tot slot is dit Golfhotel net buiten Amsterdam de locatie voor elk feest of bijeenkomst, zakelijk of prive. Met 8 zalen, 3 restaurants en een schitterend terras maken we graag uw wensen werkelijkheid.